Не загинь через незнання

1 грудня учні 5 - 11 класів стали активними учасниками захоплюючої форми шкільного дозвілля - єдиного класної години, яка проходила під девізом: «Не загинь через незнання!» і мала змагальний характер. Школярі повинні були проявити свій творчий потенціал, глибокі і міцні знання з проблеми ВІЛ / СНІДу, гнучкість розуму, швидкість реакцій.Завдання були непростими, вимагали докласти зусиль, зосередившись на виконанні конкретного завдання, теста, знайти вихід з проблемної ситуації.

У кожному класі під час заходу панувала творча атмосфера, всі працювали злагоджено, напружено, спільно. Кожен учень відчував себе важливою частинкою загального шкільної справи. Впоравшись із черговим завданням, діти підбадьорювали одне одного, хвалили, і весь простір класу наповнювалося емоційними вигуками: «Відмінно! Ми це зробили! »,« Ми молодці! »,« Ми просто красені! ».

Членів журі чекала складна робота, тому що всі класи постаралися на славу, газети рясніли барвистими слоганами, всілякими малюнками і фотографіями з проблеми ВІЛ / СНІДу, крім цього відчувався грунтовний підхід школярів до виконання завдань.

Ми можемо сміливо стверджувати, що учням і вчителям сподобалася така нова і незвичайна форма роботи. Перший млинець не виявився глевким. Всі учасники заходу відзначили, що він пройшов цікаво, яскраво, динамічно і стане добрим спогадом зі шкільного життя.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.